Audible kokemuksia

Audible-jäsenyydellä saat yhden hyvityksen ja kaksi Audible-alkuperäiskappaletta kuukaudessa. Luotto tarkoittaa yksinkertaisesti mahdollisuutta ostaa yksi äänikirja ilmaiseksi hinnasta riippumatta. Kuuluvalla tilauksella on muita etuja .

Tämän lisäksi saat 30% alennuksen jokaisesta sen jälkeen ostamastasi kirjasta.

Se on paljon niille, jotka luottavat enemmän äänimuotoon kuin paperikirjan lukemiseen. Koska keskimääräinen äänikirja kestää 6-7 tuntia, ja jos vietät puoli tuntia päivässä kirjan kuuntelemiseen, sen vieminen kestää noin kaksi viikkoa.

Sen jälkeen voit joko siirtyä Audible-alkuperäisiksi – erityisiksi tunnettujen toimittajien tai teatterikirjoittajien tekemiksi äänimateriaaleiksi – tai ostaa toisen nimikkeen alennettuun hintaan.

Ja ennen kuin sekoitat Audible-alkuperäiset äänikirjoihin, haluan selventää, että vaikka äänikirjat ovat kuin kaupallinen Hollywood-elokuva, Audible Original on kuin dokumentti- tai lyhytelokuva.  

Valtava määrä äänikirjoja

Se, että sinulla ei ole laajaa nimikevalikoimaa, on suurin hylkääminen kaikille kirjan ystäville. Ja näyttää siltä, ​​että Audible ottaa tämän asian melko vakavasti.

Siksi se antaa sinulle ylellisyyttä valita yli 180 000 äänikirjasta (ja laskenta), jotka on jaettu erilaisiin tyylilajeihin, kuten liike, romanssi, hengellinen, motivaatio ja monet muut.

Asiat vievät askeleen pidemmälle lisäämällä alalajityyppejä, joten et tarvitse kovaa aikaa etsiä suosikkikirjaasi.

Helppo palauttaa

Koska kuultavien hyvitysten enimmäismäärä on kaksi (Platinum-jäsenyydellä), haluat aina käyttää sitä mielekkääseen lukemiseen. Mutta entä jos päädyt keskinkertaiseen kirjaan? Ja jos et löydä suosikkikirjojasi , voitko peruuttaa jäsenyytesi?

Ei huolia. Audible-motto on ”Suuri kuuntelutakuu”, ja sen avulla voit palauttaa äänikirjan 365 päivän kuluessa ostamisesta tai vaihtaa kirjan toisen kanssa.

Ja parasta:

Kun palautat kirjan, se palauttaa myös luottosi tilillesi. Lisäksi kirjan palauttamiselle ei ole rajoituksia.

En kuitenkaan suosittele sinua liioittelemaan sitä, koska Amazon voi joko asettaa palautusrajan tilillesi tai rangaista sinua antelias käytäntönsä väärinkäytöstä.

Laadukas ääni

Suurimman osan Audible-äänikirjoista äänittävät kokeneet kertojat, kopioivat taiteilijat ja kirjailijat itse. Joitakin merkittäviä esimerkkejä – Michelle Obama, Stephen Fry ja Mel Robbins.

Joten suurimman osan ajasta saat erinomaisen äänenlaadun ja sävyn, joka parantaa koko kuuntelukokemusta.

Toinen hieno uutinen on, että kun olet ladannut kirjan, sinun on ikuisesti sinun pitää ja lukea. Vaikka päätät kuukausijäsenyytesi Audible-palvelulla.

Yhteensopiva eri laitteiden kanssa

Puhelimen tai tietokoneen käyttäminen joka paikassa on mahdotonta, ja Audible ymmärtää tämän hyvin.

Siksi se tarjoaa lukuisia laitevaihtoehtoja, jotka tukevat Audible-sovellusta. Se sisältää:

  • Windows- ja Mac-tietokoneet
  • iOS- ja Android-älypuhelimet tai -tabletit
  • Amazon Kindle
  • Amazon Kindle Fire -tabletti
  • Kaikki Amazon Alexaa tukevat laitteet
  • Mp3-soittimet ja näkövammaiset laitteet

Rakastan myös sen ajotilaa, jonka avulla saan kuunnella suosikkikirjani ajaessani ruokakauppaan tai palatessani kotiin.

Lyhyesti sanottuna se poistaa kaikki tekosyyt, joiden vuoksi sinulla ei ole aikaa lukea kirjaa, koska niin monien vaihtoehtojen avulla voit kirjaimellisesti kuunnella äänikirjaa milloin tahansa ja missä tahansa.

WhisperSync-ominaisuus Kindle- ja Audible-toiminnoille

Kuten nimestä voi päätellä, WhisperSync on Audiblen ainutlaatuinen ominaisuus, joka synkronoi kuunteluistunnot e-lukulaitteesi kanssa.

Sen avulla voit aloittaa kirjan e-lukulaitteellasi samasta kohdasta kuin jätit edellisen kerran kuunnellessasi sitä Audible-kanavalla ja päinvastoin.

Se on kätevää, jos haluat kuluttaa kirjaa eri muodoissa. Et koskaan tunne olevasi kadonnut ja saat sen loppuun vähemmän kuin tavallisesti.

Mutta ainoa saalis on, että kuuntelemasi kirjan on oltava saatavilla Amazonista eBookina. Muuten se ei toimi.

Tiivistetty versio äänikirjasta

Suurin osa Audible-äänikirjoista on noin 6-8 tuntia pitkiä, ja joskus sinulla ei ole niin paljon aikaa sitoutua. Se on kuin ohittaa pitkämuotoinen blogiviesti, jotta saat vain tärkeimmät pisteet jokaisen sanan lukemisen sijaan.

Ja olet iloinen siitä, että Audibleilla on myös tämä mahdollisuus. Täysversioiden lisäksi se tarjoaa myös yhteenvedetyn äänikirjojen version edullisemmilla hinnoilla niille, joilla on tiukka budjetti tai aika.

Vaikka se ei ole saatavana kaikkien nimikkeiden kanssa, kopioidun kopion valitseminen (missä se on saatavilla) on silti erinomainen valinta säästää aikaa ja rahaa samanaikaisesti.

Jätä kommentti